30.07.2021
un mesaj scurt poate fi lăsat aici
nume email  
mesaj

 

  

31.07.2021

ASISTENTI

Am nevoie de asistenti… 4 ….DE FAPT DOAR UNUL PENTRU CA TREI SUNT DEJA OCUPATE (ASTEPT TOTUSI O CONFIRMARE DIN PARTEA CELOR TREI: ANA, DARIA SI RALUCA).... asadar daca te intereseaza si consideri ca ai calitatile necesare pentru a-i  invata pe altii (sa stii sa construiesti, sa stii sa hasurezi, sa stii sa colorezi, sa stii saa explici, sa stii gd!!!,  sa stii pe ce lume esti…etc….si inca ceva pe deasupra…ceva ce numai tu poti da….) trimite-mi un mail cu specificarea acelui „ceva„ numai al tau…nu vreau literatura…cat mai scurt si la obiect.

 

28.07.2021

In acest moment nu mai sunt locuri libere

Despre admiterea din acest an

          In buna traditie UAUIM admiterea de anul acesta nu a semanat cu ce a fost in anii precedenti...de unde si frumusetea acestui examen!...si misterul!...mai ales misteruuul!

            Anul acesta era necesar un portofoliu intocmit conform unei metodologii si o proba practica de 2 ore. Nu vreau sa intru in detalii legate de ce inseamna un portofoliu de lucrari si ce inseamna o proba de desen...de numai 2 ore!....adica ...cu toata pandemia...daca tot ai adus elevii in sala de ce nu le dai un examen adevarat de 4-5 ore?...in 2 ore abia au inteles tema...dar nu acest lucru mi se pare grav....  

            Grav mi se pare faptul ca nimeni nu stie cum a obtinut nota de admitere...cat conta portofoliul si cat proba practica... de aici si inconsistenta si nesiguranta contestatiilor: zeci de elevi au contestat notele obtinute nestiind de fapt ce contestau: ...portofoliul? sau proba practica?....ramane o taina!...

            Sigur ca acea comisie de examen este perfecta! ...nu s-a gasit nici o eroare de notare...(in continuare fara a explica cum s-a notat).. toate contestatiile primind raspuns negativ.

            Peste asta se suprapune sistemul de optiuni care duce in cele din urma la niste aberatii...elevi cu note peste 7 raman pe afara sau ajung la facultati ...de mana a doua.. (mobilier!)...in schimb la arhitectura de interior ultima medie a fost putin peste 6 (...parca 6,04)

            In fiecare an imi bat gura de pomana consemnand fracturi logice in organizarea examenului....dar macar viitorii candidati sa fie constienti de faptul ca prestatia lor (fie ca va ramane portofoliu...sau se va reveni la formula cu examen sau se va imagina o alta formula de admitere) sa fie dincolo de orice indoiala..,de orice apreciere negativa din partea comisiei de examen care, asa cum spuneam mai sus, este PERFECTA!!!...asadar lucrarile candidatilor trebuie sa fie mai presus de greselile nerecunoscute ale comisiei PERFECTE trebuie sa fie niste lucrari MAI MULT CA PERFECTE!...

            CU TOATE ACESTEA...lucrurile stau asa: anul acesta am pregatit 35 de elevi din care 32 au intrat la ARHITECTURA....daca este important pentru voi iata si facultatile la care au reusit dupa anevoiosul hatis al redistribuirilor:

                ARHITECTURA                              24

                ARHITECTURA ENGLEZA              1

                ARHITECTURA DE INTERIOR        1

                ARHITECTURA SIBIU                     4

                 DESIGN DE PRODUS                      1

                 PEISAGISTICA                                1

 

 

  01.07.2021         

Cititi cu atentie randurile de mai jos...identificati corect categoria in care va aflati...si procedati conform instructiunilor

 

       MESAJ

        Pentru cei care vor sa vina la aceste cursuri de desen din toamna si care mi-au trimis deja scrisoarea se intentie

            Pentru voi lucrurile sunt relativ simple... v-am trimis o confirmare ca am primit scrisoarea de intentie cu mentiunea ca va voi anunta pe fiecare in parte printr-un mesaj toate datele necesare pentru prima intalnire.

            Mesajul il voi trimite pe adresa de mail pe care voi ati trecut-o in scrisoare...vreau sa fiti atenti la acest aspect... Daca pana pe 3-4 septembrie nu primiti niciun raspuns inseamna ca ati scris gresit adresa de mail ...caz in care imi trimiteti un mesaj de rectificare...nu mai tarziu de 4 septembrie pentru ca pe 5 septembrie eu trebuie sa am grupele formate.

            De asemenea va rog sa intrati constant pe site pentru a sti ce au facut colegii vostri anul acesta (dupa data de 16 iulie cand se termina examenul)

 

 

       MESAJ

            Pentru cei care vor sa vina din toamna la aceste cursuri de desen si NU mi-au trimis scrisoarea de intentie

            Trebuie sa procedati in felul urmator:

                        va intoarceti in prima pagina (cea neagra) apasand pe sigla cu desenando din aceasta pagina in coltul din stanga sus.

                        la punctul doi aveti scrisoarea de intentie...incarcati-o la voi pe calculator....completati-o...si trimiteti-o pe adresa de mail da la sfarsitul ei.

                        in maxim o zi va trimit un raspuns de confirmare ca am primit-o si va puteti considera in categoria celor pentru care am trimis mesajul albastru de mai sus